Gratis webinars via zoom

Per keer een ander onderwerp, zoals 

"Het verschil tussen toxische invloeden en  de vijf biologische natuurwetten" 

BEn jij er ook bij?

De vijf biologische natuurwetten zijn niet meer of minder dan de steen der wijzen in de geneeskunst. In de loop der jaren is mijn bewondering en diepe waardering in de GNM alleen toegenomen. Door middel van de opleidingen en mijn praktijkdagen leer ik je welke conflictthema's met de respectievelijke organen verbonden zijn, geïllustreerd met voorbeelden uit het dagdagelijkse leven. 

Gratis Webinar: Hoesten

Nu zaterdag 30 oktober van 10 tot 11 uur is het tweede (gratis!) webinar over Hoesten.

Waarom hoesten we eigenlijk? Ik beschrijf kort de verschillende vormen van hoesten, hoe je ze herkent in de praktijk met enkele mooie illustratieve cases. Vragen en interactie zijn daarna mogelijk.  

Uiterst leerrijk, niet te missen!

Ja, ik doe mee!

Stel Johan jouw persoonlijke vraag

Iedereen die al wat achtergrond heeft in de GNM en benieuwd is hoe het er in de praktijk aan toegaat,  is van harte welkom tijdens deze gratis zoom meetings. Ideaal heb je de twee video's op deze pagina tevoren al bekeken.


Tijdens deze gratis webinars kun jij je persoonlijke vragen stellen. Ze vinden plaats op zaterdag van 10-11 uur. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over het onderwerp en daarin vind je de zoomlink om deel te nemen.

Zaterdag 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december van 10-11 uur.

Daar wil ik bij zijn!Wie ik ben en hoe ik te werk ga

Deelnemen aan de gratis online webinars? 

Vul hier je gegevens in, dan ontvang je ruim op tijd de informatie om toe te treden tot onze zoomruimte. 

Onze studiemogelijkheden
live én online

Wil je meer weten over de toepassing van deze adembenemende kennis? Wil je anderen ontmoeten die ook bekend zijn met de GNM? Samen deze kennis leven en zo de wereld een beetje mooier maken? Kijk dan bij het leeraanbod van GNM-Online voor cursussen voor gevorderden of in de agenda voor informatie over het leren van de GNM basiskennis.
arrow_drop_up arrow_drop_down